top of page

Bioline Jatò - tajomstvo prirodzenej krásy

Updated: Apr 13, 2022

Profesionálna talianska kozmetika značky Bioline Jatò sa pýši už 40 ročnou tradíciou. Výsledkom spojenia vzácnych darov prírody s najnovšími technológiami sú luxusné produkty ako stvorené pre každého, kto chce znovu objaviť svoju krásu a pocit pohody.


Na počiatku Bioline Jatò bola žena


Príbeh značky Bioline Jatò sa začal písať pred viac ako 40 rokmi v talianskom Trente. Zakladateľka Clara Macchiella Corradini v tejto oblasti založila školu pre kozmetičky a o niekoľko rokov neskôr vďaka svojej vášni a odhodlaniu položila základy inovatívnej profesionálnej značky kozmetických produktov.



Inšpirované prírodou, poháňané vedou


Inšpiráciu pre tieto luxusné produkty čerpajú predovšetkým z krásnej, nedotknutej prírody, ktorou je oblasť Trentina známa. Pri výrobe dbajú na šetrný prístup k životnému prostrediu a bylinky si pestujú sami na svojich poliach v rozprávkových Alpách.


Tieto prírodné ingrediencie kombinujú s najnovšími inovatívnymi technológiami, vďaka čomu vznikajú účinné, bezpečné a sofistikované kozmetické produkty. Pri ich formulácii spolupracujú s biológmi, farmaceutmi, chemikmi, kozmetológmi a profesionálmi z odboru. Neustále hľadajú nové špičkové riešenia, aby dokázali pomôcť miliónom ľudí po celom svete vyzdvihnúť ich krásu a pomôcť im nájsť vnútorné pohodlie.


Bioline Jatò ® System


Bioline Jatò® System je exkluzívna pracovná metóda zostavená tak, aby spĺňala potreby všetkých typov pleti. Jej podstata tkvie v dokonalej synergii medzi vysoko účinnými produktami, aplikačnými protokolmi a exkluzívnymi masážami. Tie sú kombinované tak, aby umožnili profesionálom zvoliť individuálny prístup a starostlivosť o akýkoľvek typ nedokonalostí.


V rámci spolupráce s touto unikátnou medzinárodnou značkou sa pravidelne zúčastňujeme rôznych kozmetických školení o produktoch, technikách, ale aj vnímavosti a zostavovaní správnej starostlivosti. Vďaka tomu vám môžeme poskytnúť diagnostiku pleti, špeciálne zostavené procedúry, ale aj domácu starostlivosť.


Krása sa ukrýva v charaktere


Kvalita, vedecká precíznosť a vášeň pre krásu sú stavebnými piliermi tejto značky. A hoci sa jedná o kozmetické produkty, plne si uvedomujú, že krása nie je otázkou výzoru, ale charakteru osoby.


Podčiarknite svoju silu, nadšenie a odvahu ísť svojou cestou s touto účinnou a exkluzívnou značkou.


Zdroj obrázka: Freepik.com


Recent Posts

bottom of page